Flip-flop

2011.06.03. 14:03

Itt a nyár!!! :)

Oké...eddig is itt volt, csak most valahogy az orrom alá is dörgöli a magasságos.

Most, hogy újult erővel csapnék bele a tanulásba, itt a kánikula. Még szerencse, hogy kivételesen felkészültem az időjárás jelentésből, és mivel hogy azt ígérte, hogy két hétig rossz idő lesz, nem is hoztam feleslegesen rövid nadrágot, szoknyát, vagy bármit amibe ne főne be a fenekem. 

Tegnap bónuszként az olyan sokat bíró strandpapucsom megadta magát. Talán mégsem bír olyan sokat?! Sajnos egy kollégiumban nem túl komfortos az élet papucs nélkül...azért mégsem mehet az ember tűsarkúban zuhanyozni. Jó, persze, miért ne mehetne. De azért mégsem ez a legjobb megoldás.

Jobb híján hazafele menet beugrom a kínaiba, és veszek 'összá'-zé pacskert, valamint azt hiszem meglepem magamat még egy filléres 'ponjó' shorttal. :)

De arra a kis időre, amíg papucs nélkül maradok, kéne valami megoldás. Találtam is egy kellően frappánsat. Íme:

 

Nem, az én lábam nem ilyen szőrös. De téééényleg! :)

Egyelőre csak egy üres üvegem van, szóval gyanítom, gyorsabb a papucsvásárlás, mint 1.5 liter víz magamba döntése. Bár nem kérdéses, hogy melyik egészségesebb.

És igen, a jó megoldás a shopping!!! :) Hiszen egy üveg víztől csak pisilnem kell, a vásárlással meg a hatalmas endorfin készletemet szabadítom fel. Sőt, már most feldob. Valahogy az nem szokott feldobni, ha arra gondolok, hogy ihatok másfél liter vizet.

Amúgy csak hogy tényleg teljesen biztos legyek benne, hogy nyár van, ma végre sikerült vennem Glamour beach különszámot, amit már jó néhány napja próbálok levadászni, sőt, végre a Calippo is megérkezett a boltokba!!! :)

Éljen a nyár!!! Nem mellesleg megjegyzem, hogy olvastam egy cikket, ahol sikerült megemlíteni, hogy milyen negatívak vagyunk, mert hogy az esőzésre annyi kifejezést tudunk, bezzeg a melegre. No meg bezzeg a horvátok, ők tudnak 43 szót is rá. Hirtelenjében biztosan nem tudok ennyit, de lehet nálunk is meleg, hőség, kánikula, forróság, miközben a nap is süthet, tűzhet, égethet, perzselhet, vakíthat, izzaszthat, felhevíthet... És amúgy is...imádom az esőt, a futózáport, a vihart, a villámot és mennydörgést. Miért is olyan nagy baj, ha erre több szinonímát tudunk? Talán inkább azon kéne rágódni, hogy a hóra miért nincs más szavunk. Biztos azért, mert az annyira különleges dolog, hogy abban is kitüntetést érdemel, hogy nem dobálózhatunk kifejezések tömkelegével, amikor rá gondolunk.  Vagy hogy legyen még egy dolog amin kesereghetünk, hogy mások még ebben is jobbak nálunk. És önbeteljesítésként mondhassuk el, hogy igazán pesszimista és negatív népség vagyunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://tundervolgy.blog.hu/api/trackback/id/tr312954180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása