Könyvmolyok figyelmébe!

2011.08.04. 11:58

 Még  van egy bő hónap a nyárból, bár a dolgozóknak ez nem sokat számít, viszont a szabadságon lévőknek és tanulóknak van még egy pár hetük lábat lógatni. Sajnos az idő nem kedvez, nem hogy a strandolni vágyóknak, leginkább senkinek. Ilyen időben még azt is kétszer meggondolom, hogy a sarki közértig elmenjek-e. Így hát jobb dolgom nem lévén, olvasok. Szerencsémre én találtam az ízlésemnek megfelelő írót, így minden könyvét bátran olvasom, azonban évekig szenvedtem azon, hogy képtelen vagyok egy jó könyvet találni. Van rengeteg sok szép borító, izgalmasnak ígérkező leírás, aztán meg jön a csalódás. Ami persze előfordul, annyi baj legyen, de mikor belegondolok, hogy 3-5ezer forintot költöttem egy olyan könyvre, amit képtelen vagyok elolvasni, mert annyira rémes, akkor egy életre elmegy a kedvem az olvasástól, nemhogy a könyvvásárlástól. Gondolom ezzel mások is vannak így. De ha mondjuk csak 499Ft lenne egy könyv, ugye hogy nem is bánnánk annyira, ha ennyiért egy gyengébb regényt fogtunk ki. Ha meg jót, akkor meg akkora öröm, hogy csak ennyiért, egy ennyire jót. 

És igen! Lehet ennyiért új könyvet kapni, de még mennyit!!! Ráakadtunk ugyanis az Ulpius-ház egyik boltjára, ahol folyamatosan akciók vannak. Könyvek tucatját lehet 499-999Ft-os áron megkapni, illetve állandóan van a többi könyvre 2+1 akció. Szerintem érdemes lecsapni! A boltnak van Fb oldala is, ahol folyamatosan, könyv szerint írják meg, hogy mik éppen az extra akciós darabok. Természetesen a készlet erejéig. Azért is érdemes lájkolni az oldalt, mert időről időre például akciós kuponokat töltenek fel, amiket a boltban az adott könyv vásárlása esetén lehet beváltani, illetve sorsolnak is 5000Ft-os vásárlási utalványokat. Szóval így már igazán megéri olvasni! :)

És még egy link lelkes molyoknak. Itt, a moly.hu-n ugyanis minden könyvet megtalálsz, értékeléseket, véleményeket olvashatsz róluk. Cserélhetsz, eladhatsz és vehetsz könyveket. Saját felületeden megjelölheted azokat a könyveket, amiket már olvastál, épp olvasol, vagy olvasni szeretnél, és te is véleményezheted őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://tundervolgy.blog.hu/api/trackback/id/tr703124993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása