Programajánló

2011.08.02. 13:38

 Most hogy már mindenhol azt mondják, hogy vége a nyárnak, és nem lesz kánikula, a strandolás helyett is valami más program után kell néznünk. Ehhez szeretnék egy kis ötletet adni. Természetesen mi pusztító melegben voltunk, de esőmentes vénasszonyok nyarához illő, nyugodt kellemes kikapcsolódást biztosít a Veresegyházi Medveotthon.

A belépő felnőtteknek 400, aprólékoknak 300Ft. Parkolás szintén ennyiért, szóval nem egy drága mulatság. A büfében lehet kapni mézet, ha jól emlékszem 500Ft környékén, de nyugodtan lehet vinni az otthonit is. Fakanalat ingyen adnak, de persze nem hazavinni.

Budapestieknek ajánlott elsősorban, mert valahogy mindig az az érzésünk volt, hogy az messze van, de valójában a szomszéd. Autóval egy 20-30 perc alatt kényelmesen megközelíthető.

Egészen más a hangulata, mint egy állatkertnek. Egyszerűen sem látogatókban sem állatokban nincs az a nyüzsgés, és másodpercenként 5 újabb inger. Egy olyan 1.5-2 órás nyugodt sétálgatás.  Egy hatalmas kifutó jutott a medvéknek,  mellettük vörös panda valami-földtúró-élőlény és mosómedve ketrecek találhatók, de jutott hely a gólyáknak is. Majd megint egy nagyobb kifutó, a farkasok területe, és a végén antilopok.

A medvéknek és mosómedvéknek lehet adni mézet, és nagyon szívesen fogyasztják is. Jönnek veled, és sorban állnak a következő adagért, ha kell meg is harcolnak érte.

Képekért kattints a tovább gombra. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tundervolgy.blog.hu/api/trackback/id/tr1003120067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása