Szeret - nem szeret... #1

2011.08.11. 11:18

 

Biztosan láttátok már ti is mások adatlapján, ahogy leírják a magunkról részhez, hogy mit szeret és mit nem. Amelie csodálatos életében is minden ember bemutatásakor elhangzik egy-egy mondat, hogy ki mit szeret, vagy mit nem. Például az a nő az elején, akinek nem emléxem a nevére, hogy ő például szereti kiborítani a táskáját, majd szépen elrendezve visszapakolni.

 

Nos én nem a közösségi oldalak adatlapján szeretném ezt megtenni, hanem inkább megosztanám veletek, persze csak apránként. Ezt a fajta ötletet urban:eve adta, ő ugyanis minden csütörtökön leírja címszavakban, hogy azon a héten milyen szívmelengető apróságok történtek vele, amiért hálás lehet. Nem kell nagy dolgokra gondolni, épp csak annyi, hogy nagyon finom dinnyét evett, vagy megjelent a legújabb száma a kedvenc magazinjának, vett egy új körömlakkot....stb. Íme az egyik csütörtöki leírása, csak hogy lássátok azt is.:)

És akkor néhány az én listámból. :)

 

Szeretem ...

~ ha a kemény munkának van eredménye és látszatja

~ amikor pukkan a befőttes üveg kupakja, a felnyitáskor

~ a reggeli kakaómat

 

Nem szeretem...

~ ha tévedek

~ ha a korom miatt nem vesznek olyan komolyan egy boltban vagy kiállításon, mint egy felnőttet

~ ha hozzám tapad a zuhanyfüggöny

A bejegyzés trackback címe:

https://tundervolgy.blog.hu/api/trackback/id/tr563145649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása