Őszi Glamour napok

2012.09.09. 10:37

g2012osz.pngBár utálom a szólás-mondásokat, főleg mert a felét nem is a valódi jelentésüknek megfelelően használjuk, és amúgy is nyakatekert belemagyarázások, ami a mai kor helyzeteihez képest teljesen elavultak, mégis ragaszkodunk hozzájuk, azért most mégis elsütnék egyet: minden rosszban van valami jó. Legalábbis sokan nem szeretik az őszt, jön a hideg, meg a sok eső, és meghal a természet, ja nem, nem hal meg, csak alszik.... Bár érdekes, ha nyáron 40 fok van, azt utálja mindenki, ha télen esik a hó, azt utálja mindenki. Én alapvetően egy olyan panaszkodós fajta vagyok, és ugyan van rangsor nálam is az évszakok közt, mégis mindet szeretem.

Persze nem maradéktalanul, de imádom az első tavaszi virágokat, és a májusi zivatarokban 1 pillanat alatt bőrig ázni, a forró nyári napokat, napozni, strandolni, és este csak egy kis kardigánt felvenni, ahogy hül a levegő. Szeretem, ahogy sárgulnak ősszel a falevelek,1227713039bRnKRH.jpg és minden létező szín megtalálható a természetben, és minden olyan színes, és amikor csípős és friss a novemberi reggel, amikor az utca végéig sem látunk el a köd miatt, és amikor egész vasárnap esik, és te nézed az ablakból, és ahogy kopog az ablakon az eső, és persze télen, amikor goffrit veszünk a karácsonyi vásárban, meg forró csokival sétálgatunk, hogy ne fagyjunk meg, és készülődni a karácsonyra, és térdig érő hóban sétálni, és aztán beleugrálni az olvadó latyakba, hogy szétspricceljen a talpunk alatt. Na általában ezek a dolgok azok, amiket az emberek nem szeretnek. Szóval most hogy tisztáztuk, hogy milyen szörnyű az ősz, mert ugye vége a nyárnak és kezd a suli, és újra munka, egészen a karácsonyi szabadságig, vígasztalásként 3 napig shoppingolhatunk hatalmas akciók közepette. Sajnos teljes üzletlistát most nem tudok adni, mert egyszerűen nem találok, de az biztos hogy a C&A részt vesz az akcióban, valamint az Orsay is, ami az egyik legkedvencebbik boltom, és általában nem szokott részt venni ilyen akciókban, egészen idén tavaszig, amikor ugyan részt vett az akcióban, de az akciós termékekre nem volt érvényes a kupon. shopping_large.jpgEzelőtt sosem voltak leértékelt ruhák ott, bezzeg a glamour napokon szinte csak az volt. Azt tudjuk még hogy a New Yorker biztosan nem vesz részt ebben az akcióban, hiszen néhány hete volt az üzlet nyitó akciójuk. A H&M-ről viszont nem tudok semmit, ami kár, mert szeretem ezt a boltot. A cipőboltos kuponokról sincs hírem, bár most kezdek kiábrándulni a deichmannból és visszaábrándulni a humanicba, úgyhogy remélem valamelyikbe, de leginkább mindkettőbe lesz majd kupon.

Szóval akkor a lényeg: szeptember 12.-én jelenik meg a glamour a kupon füzettel, és elhasználni pedig pont egy hónappal később: október 12-13-14-én lehet. Úgy hiszem addig böjtölök ruha vásárlás terén, hogy aztán októberben teljesen nyugodt lelkiismerettel vágjak neki a boltoknak, hogy aztán ne vegyek semmit.

A bejegyzés trackback címe:

https://tundervolgy.blog.hu/api/trackback/id/tr114764162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása